Rzeczywiste powtarzające się owrzodzenie jest spowodowane faktycznym ułożonym przedmiotem w przedniej części stopy. Prawdę mówiąc, nie jestem pewien powodu, dla którego jest on umieszczony w obuwiu, a nie na zewnątrz, jednak duża stopa masowała całe palce. Po raz kolejny poprawa o pół rozmiaru może pozbyć się bólu. Niemniej jednak buty Asics Gel-Quantum 360 5, które znam poprzez spotkanie, które nakładki, które rozciągają się na przednią stopę przy użyciu lokalizacji, mogą pogorszyć rzeczywisty kalus, który powstaje przez wiele lat związany z działaniem, a mimo Buty Asics Mexico 66 AP to jest opłacalny w ciepłych miejscach. Ta szczególna sytuacja miała miejsce wcześniej w ciągu 12 miesięcy przy użyciu Salomon SONIC RA MAXIMUM dwa.
Wreszcie, nie dbamy o faktyczne materiały użyte na wierzchu od podszewki skarpety. Pomimo minimalnego uniesienia pojemnika na stopy, a także cienkich butów Asics Gel-Kayano 5 360, moje osobiste doświadczenia, takie jak te, wymykały się nieco z szybkich kroków. Zauważ, że rzeczywistej wkładki nie da się odpiąć bez kilku olejków na ramionach, my. Na. Jest ona przyklejona niżej w obuwiu.
AUSTIN TEXAS: Ogólnie rzecz biorąc, rzeczywisty Pace 6 Hyper był znakomity jak szybkie obuwie. Niezależnie od wymiaru i bólu, faktyczna podróż jest wyjątkowo elegancka. Nie działaliśmy w kilku domach konkursowych; w rzeczywistości ocenialiśmy rzeczywiste tempo 6 w kierunku zupełnie nowej stabilności Hanzo Utes, zestawu o znacznie twardszej przedniej stopie. Krótko mówiąc, oba te domy są bardzo różne. Oprócz nieco większej amortyzacji pod stopami, osobiście uważam, że na pewno wolisz rzeczywisty Pace 6 Hyper na około pięćdziesiąt procent zakresu konwencyjnego, kiedy można dopasować buty Asics Gel-Quantum Festa.
JONES: Pomimo tego, że jest to zarówno lekkie, jak i szybkie obuwie, wydaje mi się to trochę odległe od moich doświadczeń. Niemniej jednak, jeśli jesteś entuzjastą związanym ze Skecherami lub nawet rzeczywistą podeszwą środkową Hyperburst (lub po prostu chcesz dobrze wyglądającego buta wyczynowego), może to działać jako rozważany rydwan. Jeszcze raz, bądź ostrożny z meczu. Osobiście faworyzuję rzeczywiste ostrze Razor 3; mimo to osiąga faktyczne tempo, jednak w rzeczywistości buty Asics Mexico 66 bardziej wybaczają zarówno stopy, jak i uda.