Całe ujawnienie, zrobiłem buty Yeezy Boost 350 V2, więc zdecydowanie nie testowałem tego buta do biegania w obrębie boków związanych z Mordorem, podczas apokaliptycznej romansu. Z przykrością mówię, że kiedy zdecydowałem się nie testować jazdy, cała masa połączona z nimi jest jak magnes lub może na bazie gliny, efekt niesamowicie wysuszonej SPG, oprócz miesięcy letnich, otrzymaliśmy z Co. Kiedy zwykle wypróbowałem tę podeszwę z rozłożonym wysuszonym kamieniem, który od czasu do czasu rzuca oprócz kłopotliwych, a także zalanych kamieni o podobnych cechach. To, co dokładnie potrafię wyjaśnić, to zwykle to, która podeszwa HydroHesion i występy 4 mm nie zużyją się łatwo. Boczny przedmiot bardzo dobrze radzi sobie z przemoczoną stalą, chociaż może to nie być jakaś zaawansowana podeszwa umiejętności o jakości przyczepności połączonej z Salomonem z przemoczonymi butami Yeezy Boost 350 o powierzchni. Ta podeszwa jest butami Adidas Yeezy na sprzedaż, skutecznymi dla wielu osób, poza tym, co zwykle jest przyjemne, więc z powodzeniem jest przeznaczone do drogi na szlak, a także nietechniczne trasy przeznaczone do szybszego zarządzania.
Rewolucyjny Sense of balance Peak Mysterious to cudowne buty do biegania. Sądzę, że może to być but trekkingowy o wadze poniżej 9 uncji 8. 7 uncji / miara męska 9, posiadająca wiele zabezpieczeń przeznaczonych na ultramaratony, z wyjątkiem tego, że będziesz w odległości 35 yoa, podczas gdy twoje nogi są zaprojektowane dla mniejszej ochrony. Peak Mysterious wyczuwa odrobinę jędrność i jest bardzo wrażliwy na pierwszy rzut oka, wydaje się, że ma nieco łagodniejszy od ograniczonego czasu docierania. Ta strona podeszwy zewnętrznej bardzo dobrze sobie radzi wraz z przewiewną drobną siatką, która dodatkowo bardzo dobrze odprowadza wodę mineralną bardzo dobrze oddycha z ciepłego. Całe, ten Peak Mysterious byłby zauważalnym, nieskomplikowanym spadkobiercą przeznaczonym do butów i butów takich jak MT110, które można sznurować zamiast po prostu zignorować, wraz z kosztem związanym ze 110 USD, możesz zacząć zastosować zestaw dwóch z kołczanem trekkingowym?